8 Nisan 2014 Salı

Gösteri Zamanı

Meryem ile Bilge artık daha çok bir arada oynar oldular. Meryem oyun kurucu rolünde ve Bilge sıkılasıya kadar onun komutlarını takip ediyor. Bu hafta sonu oyun bize gösteri yapmaya karar verdiler. Meryem Bilge'yi odaya çağırdı ve ilk önce ikisi de birer erkek çocuk gibi giyinip yanımıza geldiler. Meryem bütün ayrıntıları düşünmüştü. Bebek olacaklardı. kendisine de bez takmıştı ve tamamen Bilge'nin gardolabından giyinmişlerdi. Kıyafetleri birbirinin hemen hemen aynısıydı. Benzer renklerde tişörtler, pantolanlar ve bir eşi birinin ayağında bir eşi diğerinin ayağında çoraplar. Bizler oturduk seyirci koltuğuna ve başladılar gösteriye.



Sıra ile bebek olup birbirlerini pışpışladılar. Gösteri sonrası tekrar odaya gittiler. Bu sefer Meryem'in gardırobundan ağırlıklı olarak giyinmişlerdi. Turuncu tişörtleri ile geldileri bir iki etrafta döndükten sonra sıra prens ve prenses olmaya gelmişti. Meryem teyzesinin her ikisi iiçin aldığı kıyafetleri getirdi. Kendisininki hemencecik giydi. Poz bile verdi.



Bilge bu prens olma işini pek sevmemişti. Zar zor üzerine giydirdiğimiz kıyafetini onun ısrarları üzerine çıkarmak zorunda kaldık.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder