5 Kasım 2013 Salı

Bütün Kızlar Toplandık!

Bu hafta Pazar okulundan sonra Meryem, Beyza ve Ela bir arada vakit geçirdiler. Önce zıplama yerine gittiler. İpe bağlı olarak trambolin üzerinde zıpladılar. Meryem bu konuda epey bir tecrübeliydi. Artık takla atmaya başlamıştı. Ela ve Beyza'nın ise ilk denemesiydi ve Ela epey bir tereddüt içerisindeydi.

Trambolin sonrası çarpışan arabalara gittiler. Burası en çok eğlendikleri kısımdı. Birbirlerine çarptıkça yüzlerini kocaman bir gülümseme kaplıyordu. Zaten arabalarından indikten sonra birbirlerine bir sarılışları vardı ki bir arada bulunmaktan ne kadar keyif aldıklarının bir kanıtı gibiydi.



En son trene bindiler. Trene yalnız bindikleri için tren giderken ayağa kalkmamaları güvenlikleri açısından önemliydi. Bir de kapıya yaslanmamaları. Bu iki konuda dikkatli olmaları gerektiğini söyledik. Ela en büyük olduğu için kendisi kontrol sahibi olmak istiyordu. Meryem de bu konuda sorumluk almak istiyordu. "anne ben de büyüğüm ya ben de kontrol edebilirim" dedi. Sonuçta hepsi birbirinden sorumlu olacaktı. Bizim de istediğimiz bu değil miydi zaten.



Tren sonrasında hem acıkmışlar hem de yorulmuşlardı. Kızlar birbirlerine veda ettiler ve biz  evimizin yolunu tuttuk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder